Takarítsuk ki együtt Magyarországot! kezdeményezés

  • belföld
  • 2018.07.22
    18:11
  • MTI
A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány elindította Takarítsuk ki együtt Magyarországot! kezdeményezését.

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványnak 2018. július 22-én az alábbi MTI OS közleménye került közzétételre. A Alapítvány csapata az elmúlt években aktívan részt vett a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióban, amely hazánk legnagyobb önkéntes mozgalmává vált. A környezetünk megtisztítása, és tisztán tartása közös ügyünk, a társadalom nagy mértékű bevonása fontos. A Greenport.hu csapata sok sikert kíván a JÖN Alapítvány kezdeményezéséhez.

MTI OS közlemény:

Takarítsuk ki együtt Magyarországot! – A szemétszedés.hu honlap elindításával a JÖN Alapítvány lehetőséget ad arra, hogy mindenki kivehesse a részét környezetünk megtisztításában.

A legtöbb esetben megvan a lakosság részéről a hajlandóság szemétszedések szervezésére, de sok esetben nincs kivel, vagy nincs aki segítsen. Ebben nyújt segítséget a most induló közösségteremtő honlap, a szemétszedés.hu.

A JÖN alapítvány célja, hogy a lakosságot minél szélesebb körben aktivizálja és bevonja környezetünk megmentésébe, tisztán tartásába. Az alapítvány a hulladékprobléma bemutatását a hulladekvadasz.hu -n 2016-ban elkezdte és a most induló honlapon a megoldására ad lehetőséget a lakosság számára.

A honlap elérhető: https://szemetszedes.hu
További részletek: https://jonalapitvany.hu/2018/07/21/szemetszedes-magyarorszag/
Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!
Kiadó: Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány

Forrás: MTI

Legfrissebb