"Ahogy egymással bánunk, az a hazánk" - Közeledik a Magyarok Országos Gyűlése 2018

Közeledik Magyarország egyik legnagyobb szabadtéri eseménye, a Magyarok Országos Gyűlése (MOGY)

A Magyarok Országos Gyűlése (MOGY) célja, hogy erősítse hazánkban és a világban a nemzeti, keresztény alapon gondolkodó magyar emberek és civil szerveződések összefogását. A rendezvény 2018. augusztus 17. és 19. között (péntektől vasárnapig) az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban lesz.

A rendezvény főszervezője: Vukics Ferenc alezredes, az Országos Baranta Szövetség elnöke; fővédnöke: Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár. A rendezvény védnökei: Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő, Boldog István országgyűlési képviselő, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Dr. Salacz László országgyűlési képviselő.

A várhatóan több tízezres látogatottságú MOGY-on számos program várja az érdeklődőket, így például Történelmi Élőkép bemutató 1300 hagyományőrző részvételével, konferenciák és előadások, országos íjásztalálkozó, kézművesvásár, magyar borok és pálinkák találkozója, nagyszínpadi koncertek - Szarka Tamás & Ghymes, Lajkó Félix hegedű és citeraművész, FankaDeli; lovas zarándoklat, gyógyító falu, motoros találkozó, katonai hagyományőrző bemutatók.

A MOGY konferencia és előadói sátrainak fő témái a fenntartható fejlődés, a fenntartható nemzet, a kereszténység, a család és a visegrádi együttműködés lesznek.

Részletek a weboldalon: www.bosztor.hu

Legfrissebb