A lengyel piacon is terjeszkedik a MET Csoport

  • külföld
  • 2018.02.09
    09:39
  • Greenport
Megkapta a gázkereskedelmi és importengedéyt a MET Csoport Lengyelországban. Elsőként a földgáz-nagykereskedelmi piacon jelennek meg.

Gázkereskedelmi és importengedélyt kapott Lengyelországban a MET International – a MET Csoport kereskedő cége – 2018. februárjától. Az engedélyek a MET International további növekedését segítik, megerősítve ezzel a MET Csoport jelenlétét az európai piacokon - közölte a svájci központú társaság.

A most megnyíló új üzleti lehetőségek a – nagyságrendileg évi 16 milliárd köbméter fogyasztást képviselő – lengyel piacon jól illeszkednek a MET Csoport növekedési stratégiájába. A cégcsoport mostantól már 28 európai ország földgázpiacán van jelen.

Első lépésként a földgáz-nagykereskedelmi piacon építenek ki ügyfélközpontú, személyre szabott szolgáltatást. A MET International a lengyel földgázpiac egyik legaktívabb szereplője szeretne lenni - olvasható a közleményben.

A svájci székhelyű, jelentős magyar érdekeltségű MET Csoport a vezető európai földgáz-, az áram- és a kőolajkereskedő cégek egyike. Leányvállalatai révén 15 országban van jelen, összesen 19 nemzetközi kereskedési ponton és 28 ország gázpiacán aktív.

2018. április 26., csütörtök  •  Ervin
Menü